Mr. C.G.M. van Rossum

In 1983 is mr. Van Rossum beëdigd als advocaat en sinds die tijd heeft hij een schat aan ervaring op diverse rechtsgebieden opgedaan. Afgezien van zijn studietijd aan de universiteit van Nijmegen heeft hij altijd in de gemeente Lingewaard gewoond, waardoor hij vertrouwd is met de mensen en de bedrijven uit de buurt. Hij spreekt letterlijk en figuurlijk hun taal.

Ondanks dat hij zoveel zaken heeft gedaan is hij van mening dat elke zaak weer nieuw is en zet hij zich voor de volle 100% in voor zijn clienten. Hij is er trots op dat zijn algemene praktijk als laagdrempelig kan worden beschouwd.

Hij heeft vele honderden zaken behandeld. Zijn drijfveer is om met zijn specialistische juridische kennis de clienten door een moeilijk probleem heen te loodsen en, vooral in echtscheidingen, door een moeilijke fase in het leven. De afwikkeling van een echtscheiding neemt wat tijd in beslag en wat mr. Van Rossum vaak ziet is dat een client in een echtscheiding op een volledig dood punt in het leven op kantoor komt. Samen gaan dan de schouders eronder en gaandeweg komen oplossingen en tenslotte het einde van de moeilijke periode dichterbij. Tot het dossier weer dicht kan en de client op eigen kracht weer verder kan. Dat geeft een goed gevoel. Mr. Van Rossum voert het kantoor als eenmanszaak.

 

 

 

Kamer van Koophandel Centraal Gelderland 09212293